Talian Kecemasan Terdekat

Klang

Kenalan kecemasan lain

Lihat sekarang
Klang

Pilih Hospital Pilihan Anda

Langkau ke kandungan

Café Columbia

Café Columbia

Sihat Khusus Menu untuk Pesakit Hospital

Selamat datang ke Café Columbia, di mana anda boleh menemui makanan yang sihat dan lazat, snek ringan dan minuman yang sihat. Apa sahaja yang anda pilih, menu kami terdiri daripada hidangan rumah yang berkhasiat.

Terletak di Tingkat Bawah hospital kami, kafe yang selesa ini menanti anda dari sarapan pagi hingga waktu minum teh, sama ada anda sedang menunggu temujanji anda atau melawat saudara. Malah makanan pesakit kami dihidangkan dari Café Columbia, untuk menyampaikan makanan yang sama lazat dan sihat.

Café Columbia menawarkan pelbagai pilihan yang sihat untuk Pesakit Dalam dan Pesakit Luar. Satu perkara yang pasti, makanan itu PERCUMA daripada MSG. Kafe ini diwajibkan untuk mempromosikan pilihan yang lebih sihat kepada pelanggan kami. Dengan sentuhan istimewa daripada Chef kami yang berdedikasi, pesakit dan saudara-mara kami dihidangkan dengan makanan segar, berkhasiat dan bersih.

Perkhidmatan makanan kepada Pesakit Dalam hospital adalah keutamaan tertinggi Jabatan Perkhidmatan Makanan. Setiap Pesakit Dalam disediakan dengan hidangan utama dan minuman sehingga 5 kali sehari termasuk 3 hidangan utama dan 2 snek. Pesakit ditawarkan dengan pilihan Local Favourite, Heart Healthy, International atau Rice Bowl untuk memenuhi selera makan mereka. Chef kami akan menyediakan makanan yang disesuaikan dengan diet pesakit; Ini bermakna setiap hidangan akan dimasak secara berasingan untuk memastikan bahan-bahan yang digunakan sesuai dengan keperluan dietetik pesakit yang ditetapkan oleh doktor yang hadir.

Chef berkelayakan dengan Pengalaman Hotel Kitchen

Pilihan makanan yang sihat dan lazat

Makanan Disesuaikan dengan Diet Pesakit

Pelbagai Menu Makanan Pesakit Dalam

Pensijilan

Café Columbia Bukan sahaja diperakui halal, ia juga diiktiraf secara rasmi untuk kualiti makanan dan ukuran kebersihannya.

Pensijilan Halal oleh JAKIM

Pensijilan BeSS oleh KKM

Percayai Pensijilan My Catering oleh KKM